Oct 3, 2012

Anika Roti Canai

Dah lama tak breakfast roti canai sejak kakak penjual roti canai sedap berpindah tanpa kabar berita....
rotinya sedap bangat ..garing dan rapuh, kuah sesedap rasa, huh.payah jumpa kat tempat lain..


roti canai kosong
roti canai banjir

anika menu roti canai
belum pernah makan lagi menu roti no,6,7,8, 9 dan 10....

anda pernah?

14 comments:

*SiRibenMerah said...

sedapnya roti canai..
lama x mkn neh...

ibundo said...

kakpah pun dah lama tak makan roti canai..

missSenget said...

suka roti planta..!

keh3..walaupn tau berminyak..

tp dah lama x mkn roti canai sbnrnya..

LadyBird said...

kalau nk roti canai meh la kedai kami.. hehehe

padin said...

makanan kegemaran ramai, kat kantin tmpt aku kerja pon dah macam2 jenis roti canai ada :D

S..U..D..@..I..S said...

*SiRibenMerah
yang sedap tu tak bole makan sllu dok kata kena kurangkan minyak dlm makanan....hehe sekali sekala.

ibundo
kat tempat ramai orang beratur tu mesti sedap kan kakpah...

missSenget
belum pernah test lagi roti ni...
roti planta..!

LadyBird
lady yang pusing2 dan tebar ke...wauu hebat....

padin
roti telor + milo tu... kat sini tak jumpa lagi.....

insan marhaen said...

IM suka roti canai kat Nasi Kandar Popular, BM. Tak mahu potong. kuah campur.

ali cafe tarik satu cawan...

tehr said...

aku suka roti canai banjir tu
dulu2 bila pulang ngajar kelas malam, kami memang singgah pekena roti canai banjir dekat simpang pengkalan kubor

ghost writer said...

masih sukakan tosai.. lembut dan hujungnya rapuh..

Kakzakie said...

Kakak biasa makan yg kosong je. Adalah sesekali anak kakak order roti tisu - kakak tak suka sebab ada susu pekat.

S..U..D..@..I..S said...
This comment has been removed by the author.
S..U..D..@..I..S said...

insan marhaen
sama juga IM suka roti tak potong dan kuah lebih..


tehr
roti canai banjir ni kena cepat2 makan, kena pulak teh tarik..huh...

ghost writer

belum lagi terasa nak try tosai ni, sedap ke..

Kakzakie said...
kalu kosong yang sedap 2 keping pun selamt kak...

mario said...

roti banjir plg best...klu kuah dia best le...

MulutPayau said...

roti canai mmng sedap...tapi dah lama tak makan..kononnya diet...hehehe..