Jul 2, 2014

Titi Kayu




reput uzur..
baru dapat ganti yang baru


Ramadhan Karim..


8 comments:

Honey said...

Salam Sudais,

Kalau masa kecil dulu berani la jalan kat atas titi kayu tu. Siap berlari okay! But now rasanya macam tak berani lah kot. Titi kayu yang lebar tu pun macam tak berani je sebab jarang-jarang boleh nampak air hahahahaha.

@na said...

sama la kita honey...gayat weih...hehehe

Honey said...

Ana, rasa kaki di awang-awangan hahahaha

Kakzakie said...

Allahu Akram... (hihi.. kakak dah tahu nak jawab sebab Su dah ajar).

Raya tahun ini mestilah tambah meriah buat mereka. Alhamdulillah taklah kelak yg bertanggungjawab rasa bersalah sebab rakyat terabai..

missShila Nget said...

tapi titi usang tu lagi menarik hati utk dilalui..

hihihi..

❤Kamsiah❤ said...

haha..ada jugak yg berani guna titi yg usang dan reput tu..kang bedebummm kedalam sungai..

Jari Manis said...

Alhamdulillah syukur barulah x gayat nak lalu kan

TukangKebun said...

Syukur Alhamdulillah dah dapat yang baru senang sikit nak angkut barang-barang juga.