Aug 6, 2014

Boikot barangan dan cara hidup yahudi sekali......

Nilai kemanusian dan harga iman diperdagangkan....
Bacalah post dari UAI dan antara komentar.....


dan yang ini..

sumber fb
Lau Laa Murabbi Maa 'Araftu Rabbi
Perkongsian moga ada manafaat bersama..
Bersama-sama kita menyokong kempen memboikot barangan Yahudi laknatullah..dan cara hidup mereka....







8 comments:

Kakzakie said...

Paparan yg sangat benar. Makanan diboikot tapi cara hidup baaaaanyak yg mencontohi mereka. Sedih teramat sangat.

Bersama kita didik dan asuh siapa saja di bawah tanggungan kita semampu boleh agar kelak bila di dunia satu lagi kita tak disalahkan..

Normala Saad said...

Sukar juga nak memboikot yang dah jadi darah daging ni ya..apapun semuanya kini bermula dari rumah dan diri sendiri.

Honey said...

Salam.

Selamat hari raya to you! Pada pendapat I boikot cara hidup Yahudi lebih baik. Kenapa kita nak boikot MCD yang memebri rezeki kepada pekerjanya yang kebanyakan orang Melayu kita? Takkan orang yang kerja di situ perlu berhenti kerja?

MCD menyediakan makanan yang halal untuk kita jadi janganlah kita menyalahkan MCD. Yang kita perlu boikot adalah cara orang Yahudi itu. Tahukah you all semua cawangan MCD di Kelantan di pegang oleh orang Melayu kita dan Islam yang bernama Muhammad Aiman Ezanee? Yang mana franchise ini bukan lah di bawah Golden Arches Restaurants. Takkan kita nak business yang halal ini lingkup juga gara-gara Yahudi? Konsep boikot itu hasrus di perbetulkan.

Jangan kita membutakan hati akibat terlalu taksub. Sekian...


Hahahaha panjang komen kali ini. :)

@na said...

memerangi kezaliman zionis perlu jihad yang sangat tersusun dan berterusan...

sud@is said...

Kakzakie
Tak dapt boikot semua pun kadar termampu, kena bgitau anak2 ni....

Normala Saad
Ya betul bermula dari rumah, diri dan juga keluarga...


Honey
Selamat hari raya

Sememangnya, untuk lakukan boikot 100% diakui adalah agak sukar.
Tetapi, sekiranya tidak boleh 100%, kurangkanlah 50%. Sekiranya tidak mampu 50%, kurangkan lah 10%.
Ingat, kejatuhan keuntungan perniagaan dan jenama besar 10% akan memberi impak kerugian yang besar kepada organisasi tersebut.

@na
Sekurang2nya kita ada jawapan nnati kan @na...

mai has said...

budaya yg yahudi terapkan dlm hidup kita mmg lah orang kita paling suka.contoh nya tgk tv.huhuh

teh ramuan said...

ya
boikot semua sekali
lebih2 lagi perangai dan cara hidup mereka

Jari Manis said...

Thanks for the info boleh membuka mata kita semua