Jul 30, 2010

Kalau Boring Apa Yang Anda Lakukan >>>>

 
post ulangan
Flashback zaman sekolah naik basikal ronda kampung -
(ooo best sampai ke Tg Dawai, balik kena marah...hahaha)



Baca buku - amalan yang baik ney!

tidoo - bagus juga rehatkan minda,
jgn tido lebih2 waktu pagi dah la..nanti bodo!...


tengok album zaman merapu merepet!!

jogging - Tasik Titiwangsa - syok time nii..
.
bersantai berkelah -
naik bot ke Pantai Merdeka



dan lagi.. lagi....

10 comments:

nabilah abd rahman said...

kalau borink,lepak depan blog je...boring lepak depan blog,tido berjam-jam..hahaha

amirasyraf said...

Kalau boring Saya akan lakukan Sesuatu yang dapat merilexkan minda..hehe.....tapi yang paling suka sekali naik motor keliling bandar..huhu

ur luvly princess said...

emmm...kalu bowink usually i'l cll my shayang..talk to my cat...ngeeeee:)
n cll my mummy too:)muaxxxx

S..U..D..@..I..S said...

@nabilah abd rahman - ok gak tu boleh blogwalking jumpa kawan2

@amirasyraf - ya seronok juga pusing2 makan angin..hehe...

@ur luvly princess - haaa..talk to ur cat.... biaq btoi..ape ape ajelah asal x boring....

padin said...

emmm kalau boring, aku selalu tido je, kalau tido pon boring, aku main tenet sampai boring jugak ekeke pastu pusing balik tido..

AiN Z said...

kalau bosan saya suke ckp sorang2..
hehhe

online.. jg bleh hilangkan bosan..

bermain dgn kucing.. best2x..

S..U..D..@..I..S said...

@padin - hehe..tidoo sampai sembab..tq padin tinggal komen

@AiN Z - Ok juga - ragam kucing menghibur..tq ..datang lg ye..

~cik lala kismis~ said...

rindunya pd pntai mdeka....
rindu sgt2 nk bkayak kt sna dri tnjung dawai :)

padin said...

emmm kalau boring, aku selalu tido je, kalau tido pon boring, aku main tenet sampai boring jugak ekeke pastu pusing balik tido..

ur luvly princess said...

emmm...kalu bowink usually i'l cll my shayang..talk to my cat...ngeeeee:)
n cll my mummy too:)muaxxxx