Oct 10, 2010

Sign Board Yang Lucu..........

hey2 skodeng .....



made in mana ?

siann lipas.....
 
 wooOoO...


pilih  a, b, c

12 comments:

NARDtheNERD said...

made in indon kan tu?
hehe.
:)

ASaDa RyutaRo said...

ahahaha.. nanti lipas boleh dapat kanser!! =P

Insan Marhaen said...

papan tanda untuk mereka yang mahu berfikir dan melihat ke dalam diri sendiri...

S..U..D..@..I..S said...

@NARDtheNERD - nard tolong bunyikan suara indon...

@ASaDa RyutaRo - dalam maknanya tu

@Insan Marhaen - muhasabah diri

silenceaneesa ♥ said...

orang suka sign board ke empat tu ;) sah banyak haiwan masuk hospital sebab makan manusia..aiseyman..haha..

echah mashuri said...

berhachi-hachilah?hahah....budak mane lak yg buat singn board gtu..:P

Kalamhati said...

hehehe memang lawak..=)

S..U..D..@..I..S said...

@silenceaneesa ♥ - hehe....nnt kekurangan mnusia merawat haiwan

@echah mashuri - budak sengal.. indon tu echah.

@Kalamhati - lawak dan pelik..tp ada juga manafaatnya kalu direnungkan

aSmiDar said...

Hahahaha,,,kelakar..

tehr said...

yang kedua tu aku tak pernah jumpa
pelik je nak baca

Tomato Gurl's Life said...

budak xabis sek ke buat signboard ni???ekekee

S..U..D..@..I..S said...

@aSmiDar - pelik pun ada

@tehr - mad ini indon kot...

@Tomato Gurl's Life - ntah ler macam2 plik ada...