Nov 11, 2010

3 in 1

Zaman sekarang banyak makanan disediakan dalam bentuk 3 in 1. Segera, cepat dan sedap... Boleh pilih disupermarket seperti nescaffe, milo, nesvita dan macam-macam lagi.
 
Ada sumber yang mengatakan  makanan dan minuman 3 in 1 ini kurang baik untuk kesihatan kerana salah satunya kerimer yang terdapat dalam minuman bukan diperbuat dari susu asli tetapi dari kelapa sawit. Info lanjut boleh cari dalam tnet.

Tapi kali ni bukan nak cerita yang ni...yang diatas tu cuma selingan...(mungkin n3 lain kali)

Yang aku nak cerita ni mungkin kawan2 dah ada  atau mungkin lebih canggih dari yang aku ada.........

3 in 1 yang ni memang sangat berguna, boleh disimpan di rumah atau di dalam kereta,, kalau nak bawa pergi bercamping pun boleh, sangat efektif.

Sebenarnya 4 in 1 bukan 3 in 1 , bonus!!

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
bukan blackout betul nih...rehearsel

senang dibawa kemana-mana

 anda patut miliki satu, malah 2 pun x rugi..






21 comments:

shapoji said...

wow!!! classy....nak gak stu....kat rumah i slau gak blackout...radio utk hilang bosan, kipas nak hilangkan panas hati kat TNB, amacam btul tak???

Hanis Azla said...

kat rmh mmg ada 1.. tp bila habis bateri selalu lupa nak tukar.. then bila emergency tak boleh nak guna.. klu blackout kena cari lilin jgk.. ha..ha..

AngahSayang2314 said...

betul tue kalau2 emergency perhh guna gak kan???

aibaks said...

keh3...aku ingatkan kopi susu 3 dalam 1 tadi..

HaNTwO said...

selius memang berguna menda alah ni...

@na said...

Hi sifu, sejak bila jadi promoter ni...

tehr said...

memang perlu disediakan kat rumah lampu camni
harga pun bukan le mahal sangat, kan?

akubiomed said...

Saya pakai bateri motor lama dan pasang lampu kalimantan DC. Caj bateri motor lama berapa je harga. Satulagi saya pakai jenis lampu dinamo maksudnya pakai tenaga kinetik untuk menyalakan lampu suluh tersebut

S..U..D..@..I..S said...

@shapoji - oh betul sangat tu, sekurang2nya tidak lah panas sangat dan boleh nyanyi2 lg...hulala

@Hanis Azla - ya selepas guna kena charge bateri, klau terlupa tu nasiblah..jgn buang terus lilin tu..

@AngahSayang2314 - kalau camtu kena stanby lilin.....

padin said...

apa yg ke empat?

♥ Princess ♥ said...

nak beli kat mana? hehehe

S..U..D..@..I..S said...

@aibaks - mukadimah dengan kopi..hehe

@HaNTwO - siap lampu sebelum blackout

@@na - tolong kawan..manatau dapat makan capati lagi ka...

S..U..D..@..I..S said...

@tehr - ya betul tu tehr..lagipun harga patut..

@akubiomed - ohh anda lagi kreatif..credit...x payah bazir duit

S..U..D..@..I..S said...

@padin - 2 lampu, kipas n radio..berbaloi gak la...

@♥ Princess ♥ - beli dengan member dealer cosway

kyle said...

wa, siap ade rehersel g utk test lampu, haha

apik pehe said...

hahaha..review la sikit pasal spec dia..hehehe

apik pehe said...

hahaha..review la sikit pasal spec dia..hehehe

S..U..D..@..I..S said...

@kyle - selepas beli mesti nak test kan...haa...jadi lah camtu...

@apik pehe - review ya...menda ni guna recharge bateri....berfungsi 4 in 1, lampu kalimantang, kipas, radio dan lampu bulat. Untuk emergency memang efektif lagi pulak harga patut tuh...hey promote sikit kawan punya ...ok ka.

dnoBiz said...

tak terpikir pulak pasal benda ni sebelum ni :D

Thank bro

S..U..D..@..I..S said...

@dnoBiz - fikirkan juga wpun sekali skala ..sediakan lampu sebelum blackout..

kyle said...

wa, siap ade rehersel g utk test lampu, haha