May 4, 2012

Haiwan Ber Facebook


Jom masuk dunia haiwan...
luahan hati masing-masing....

Kambing: 'harap tahun ni tak ramai manusia yang buat kenduri Aqiqah..!!!!!@@####>>>.'kurma, masak merah.'

Ayam: asal ada kenduri kawin tentu makan aku, asal tak makan ikan bilis je......

Kucing jantan belang: sapa kata aku tak bertanggung jawab memang aku tak tau tanggung jawab....

Burung Kakak Tua: Kalau boleh aku nak tukar nama lah.. walau pun masih muda tetap dipanggil  tua....

Tikus: Operasi malam ni geledah tingkat lapan..siang tadi ada kenduri kesyukuran.. tentu ada lebihan

Cicak : bini aku lari dengan boyfriend baru.....

Ayam : Kawan2...kalau esok aku tak update...bermakna aku dah selamat sampai ke restoran KFC...jumpa disana.....

Katak : malam ni kita jemaah minta ujan lebat....

Kura-kura: aku paling tak suka berkawan ngan siput babi..lembab sangat...

Siput babi: aku tak minat menatang yang berjalan lembab ....cam kura-kura....

Kucing: hari ni aku dah tak selera makan tikus....nak rasa ayam berempah plak....

Sotong; aku rasa tak lama lagi aku selamat disambal tumiskan...atau masak kicap...huhuhu

Lembu: Bini aku mengandung lagi tahun ni..anak kami yang kelima .....

Ikan Temenung : aku, keturunan aku dah di booking restoran batas paip...'.kari ikan temenung'....

Ikan Bilis: aku dah add ko ikan temenung ...dah approve belum.....

Ikan Keli: aku nak protes tak mau dibakar atau digoreng.... aku nak rasa dikukus pula... amcam....

Ikan Tongkol: Kawan yang ke 1000...

4 comments:

padin said...

hahahahaa.... kalau macam tu ayam tu hanya boleh bukak akaun untuk beberapa hari atau bulan je, sebelum zaappppp kat KFC hee,

KakAsma said...

senyum2 sambil baca:)))

MulutPayau said...

hehehe...senyum pagi sabtu...

tehr said...

sesumpah dah tukar warna gambar dia
haha