Apr 3, 2013

Mencari sarapan ...jumpa roti dol

Jom.... kita nak sarapan apa pagi ni.....
cari punya cari jumpa yang ni...serupa pulau

yang ni..'roti dol double'

jom singgah....macam-macam ada...


roti canai dipotong potong dimasukan kedalam acuan bulat gitu agaknya dan ditutup dengan telor dadar lembut....haahh tipah tertipu lagi@@@@@@@@

sedap memang sedapppp...


12 comments:

atuk said...

Assalamualaikum

kat mana ni yer...

Ummi Kami said...

As salam Sudais...Kak Ummi singgah sekejap.. :)

Sedap nampak tu, kak Ummi biasa makan di kedai mamak Jalan Masjid India...memang mengancam..terliog ayag liog....alhamdulillah...jom pi pantun kat blog Kak Ummi.. :D

padin said...

alamak tak pernah jumpa la plak roti dol nih, ekekee

MulutPayau said...

Saya tak sarapan lagi ni....lapar pulak tengok roti dok tu...

S..U..D..@..I..S said...

atuk
Kalau ikut google map kat Kg Alor Gunung, boleh la bawa famili bekfas kata sana dijamin tidak mengecewakan, kalu tak suka peknga dan mee mamak pun ada kat sana.

Ummi Kami
Agaknya ni resepi dari sana kot atau pun cawangn sebelah utagha..hehe

padin
coba cari padin lain dr yang lain

MulutPayau
saya 1st try dah suka, nak lagi, kalau terjumpa brand ni jangan ragu2 order terus....berbaloi

@na said...

penah mkn sekali, restoran ni jln ke gunung kerian kan sud@is? roti dol ni mmg sedap...

Ummi Kami said...

Salam Sudais...kena jaga-jaga dengan kolestrol la pula ye... :)

ctpayong said...

السلم عليكم ورحمة الله

kadang2 dah sampai tak tahu nak makan apa for b/fast. tu yang lansung branch ie breakfast + lunch.

insan marhaen said...

Kalau dah boleh ngap, kira bukan cobaan lagi tu.

IM suka makan roti sorai...

missSenget said...

nampak sedapnyeeee...

lapar.. :(

S..U..D..@..I..S said...

@na
kedai yang sama tu ana memang sodap

Ummi Kami
bila didepn mata dah lupa semua kolestrol...

ctpayong
bagus juga tu 2 in 1

insan marhaen
roti sorai tu roti jala ka?

missSenget
boleh coba boleh tahu miss

teh ramuan said...

nampak macam sedap tu
ada lagi ke?