Oct 2, 2014

Piza yang cedera parah...

Memandangkan dalam list boycott barang-barang Israel, termasuk pizza hut...



Semangat berkobar-kobar..jadilah seketul doh piza.



 Sabar menunggu....
hiasan rasa macam sedap


Time ni baru sedar ketiadaan cheess mozarella...

Bakar juga ...habis jugaa...


17 comments:

TukangKebun said...

Lama tak buat pizza.
Tengok Sud@is buat sedap sungguh.
Ingat nanti nak singgah beli base kulit roti pizza dekat kedai bakeri berdekatan kelas piano anak.
Topping je nanti pilihan sendiri.

@na said...

huawwaaaa...sud@is mmg tabit la...buat pizza plk...tahniah2...
tang mna yg cedera parah tu? nmpk ok ja...hehhehe

LiNa_Pg said...

Terbaek lah..pizza homemade..boleh letak macam2 topping..

Honey said...

Salam Sudais,

Wah.. menjadi pizza nya ya. Pizza hut tak boleh makan tak apa. Boleh makan Domino hehe

Normala Saad said...

Janji sedapp....

JR said...

Dah lebih setahun dah tak makan pizza buatan isteri saya. Kadang-kadang pizza homemade ni lebih sedap dari yg dimakan di PizzaHut..

cucubulat said...

mana yang cederanya,,nampak menggiurkan ada laa.hiasannya nampak fresh,,geram nak gigit cili benggala tu!

Erika Castillo said...

pandainye buat pizza..kita reti makan je..hihi ^^

Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/ ada follow blog herba ni..terbaik ya

suka suka said...

Kaya pizza ni dgn sayuran.. akak tak pandai mempizza ..uhuk uhuk

Ibu Qistina said...

Assalam Sud@is,

lagi puas buat sendiri,leh letak topping membukit,cheese pun boleh tabur sesuka hati. :D
Sedap sangat dah tu.

Acik Erna said...

apasal pulak pizza tu cederaparah hi hi

Julie M said...

mmg sedap buat pizza sendiri kan :) kalo Julie buat, cheese tu hentam je, Julie letak je Cheese slice tu, ok gak hihi..janji sedap :)

❤Kamsiah❤ said...

buat sendiri lg puas hati...letak semua bahan banyak2..

nadia rashid said...

Tgk rupa dah mmg pizza warna warni...Ooo sebab takde chess yg cedera

ctpayong said...

ada baiknya kempen boikot ni kan. memasing pandai usaha masak sendiri. tahniah sud@is!!!

Mario said...

hiasan dr kebun sendiri...perghhhh