Feb 10, 2015

Roti Nan Garlic + Ayam Tandori

Makan petang budget malam sekali, di Restoren Zeefee Alor Star...
Mengenyangkan , kuahnya selain kuah dal, ada kuah hijau perasa pudina dan satu lagi kuah cili.....

Roti lembut dan panas-panas keluar dari tempayan + ayam tandori perah lemon....uihhhss...sedapp...
sekeping roti selebar pinggan boleh makan 2 orang....


set roti + popia jamal

Sapa2 singgah Aloq Setar boleh coba try test............


12 comments:

Kakzakie said...

Kuah hijau perasa pudina tu special sebab kakak tak pernah jumpalah Su.

Menggoda selera betul:)

AMIIZAA said...

KALAU BALIK alor staq boleh lah try :):)

paridah said...

SEDAPNYA..TAH BILA DPT RASA NI...

Normala Saad said...

Feveret sekeluarga satu masa dulu. Sekarang dah jarang..sebab selalu makan sangat kut...

insan marhaen said...

saya pernahmakan sekali dua tapi keras dan liat jadi tak minat sangat...

kakyon said...

makan sekeping dah kenyang.pekena pulak teh tarik..pergh..

nadia rashid said...

alahai tandoori n nan...terliur sudah!

TukangKebun said...

Wah ni yang rasa nak keluar cari kedai mamak ni tengah malam buta jadi perut keroncong.

Najib Ariyan said...

best nya pekena minum petang menu yg sama petang semalam...

Puan Kutu said...

Restorennya kt mana?en suami org alor setar je!

Saniah Ahmad said...

kat sini pun ada tapi tak pernah cuba sebab takut dia masak dalam tempayan hihihi..

ummi aqilah (LM) said...

Sedap ye kuah hijau tu? Dulu mkn kat kedai dkt ngan rumah sy ada la dia letak kuah tu. tp x cuit pun.