Oct 7, 2010

sambung kisah semalam SEBAB nya

Aku keliru betulkah keputusan yang aku buat nih, ....menyesal?

Ooo tidak, biar menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tidak berguna lagi
aku ingat pesan cikgu
ya betul, cikgu sllu cakap camtu

aku kena ingat pesan Dr Hanis juga, kesihatan mau jaga , kalu sakit sapa susah

takpa aku redho
wpun aku x join lagi dunia blog ni aku akan selalu tinjau kawan-kawan dari jauh
sesekali aku bw kalau free.....

Boleh kah?

Aku confius.. opp malaysia boleh
 apa pun ini JAWAPANnya
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
//
/
//
//
/
haaa ni sbb nya...hehe
hargai mata anda,
minumlah jus tomato n karot banyak2

24 comments:

si biskut said...

alamak backup mata sudais dah broke...sian2.take ur rest sudais..

suichi said...

hahahahahaaha~~~~~~ ceyt!!! adegan mendebarkan sejak semalam akhirnya terjawab juga... hehehe
nice one bro! xpe buat la spek baru...

RuSh D said...

kalo spek ak rosak pn mmg mls nk on9..hahaha

Chaon Cornerz said...

takpe2.. nanti dah ok boleh bw laju2.. hahha...

~Nur Zulaiha~ said...

hahahahahahaha......

boleh plk cam 2.... nasi nmpak tak??

ha3, ok gurau jer.. :)

♥ p a A n i ♥ said...

laaa...hahaha adoi,,
nape ganas sgttt
xpela.lepas ni pakai contact lens ye?

S..U..D..@..I..S said...

@si biskut - bw juga tp kritikal..hehe

@suichi - tunggu seminggu..aduhai lambatnya rasa...

@RuSh D - tu la pasal slow sikit ni, trafik merudum...

@Chaon Cornerz - hehe..

@~Nur Zulaiha~ - hahaha... yg ni rabun kelam pun, jalan... tangan yg bw nasi tu..hehe betul x

@♥ p a A n i ♥ - o betul juga tuu...eh kalu terpelanting camna eh...meraba raban....

HaNTwO said...

awek leh nampak x?? kalo leh nampak awek terer lagi la mata hang hahaha..

F.I.C.K.R.Y said...

Ya Rabbi~
Ganasnyer cik sud@is ni...
Wrestling ke apa ni sampai speak terbelah dua?!

*Moral ape yang boleyh diambik ialah sayangilah harta benda kamu sementara ia memberi manfaat kepada kehidupan kamu~

S..U..D..@..I..S said...

@HaNTwO - Ok juga lah, ble tahan..

@F.I.C.K.R.Y - opps word yg lebih lembut bukan ganas tapi loklaq sikit (longat utara)..

eh sayangg sgt, tp dh jodoh x panjang pa nak buat kan...redho2

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

kenyit mata ~,*

budak_nakal said...

ganasbya sampai blh patah :P

S..U..D..@..I..S said...

@¥ α Ŋ α Đ z µ £ - tengah mengeyit ni...siksa betoi

@budak_nakal - ajal dh sampai

::::.cik itam..:::: said...

saba je lah mistta sudir.. mmg dah smpai waktunyer.. ini bermaksud dapt lah yang baru nt.. kn3x

gnesop.com said...

boleh sambung tu.. ikan guna getah sementara nak blogging :)

gnesop.com said...

boleh sambung tu.. ikan guna getah sementara nak blogging :)

gnesop.com said...

boleh sambung tu.. ikan guna getah sementara nak blogging :)

http://blok-batu.blogspot.com/ said...

haha...takper gi jer pasar malam beli yg murahnye dulu..suh tokey tu pasangkan kanta..

tehr said...

minta cek dari nuffnang
cakap je nak beli spek baru

echah mashuri said...

hahaha..pakailah cntct lensb]..suci lagi murni..:P

S..U..D..@..I..S said...

@::::.cik itam..:::: - patah kena ganti lerr tp aku syg yg patah kerna dia berjasa..huhu

@gnesop.com - hehe..x ble nmpak gaya sop..

@http://blok-batu.blogspot.com/ - x rosak mata ke?...

@tehr - kena isi form ka? @ online..hehe

@echah mashuri - no cotct no line..echah ...hehe

Cik Jari said...

tak suka karot.ta suka tomato..patutla mata nih letihhh je...

hai ais!

S..U..D..@..I..S said...

@Cik Jari - boleh cuba kiwi, kalu x suka minum ja rutbir.....

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

kenyit mata ~,*