Mar 18, 2011

Akibat Badai Tsunami

Yahoo!! akhirnya hari ini aku bebas dan merdeka dari warning yg sangat fobia,
'reported attack page' selama 4 hari sengsara, 
harap tidak berulang lgi kes malware n hackers.

TQVM EN ZAMRI yg susah payah sudi menolong...
tkasih daun keladi...



Saham Merudummmmm...
google bekerja keras kat blog ni...

8 saja...huhuhu

sud@is yang sadisss


harap blogger2 lain terpelihara dari bencana malware





8 comments:

tehr said...

alhamdulillah
syukur semuanya sudah beres

kalau terjadi kat blog aku, tak tau la kat mana aku nak minta tolong

toyolkiut said...

tkena jg ke?
bnyk sngt kblkngn ni blog dserang..
skrg dh ok, boleh teruskn blogging ye..

a loqman said...

syukur alhamdulillah dah ok

ghost writer said...

bagus lah dah ok.bila tengok jer tajuk entry kat list macam dah ok,terus datang sini walaupun dah agak lewat sampai.

jangan dirisaukan sangat dengan nuff tuh sudais.

Insan Marhaen said...

tu la... IM dok pikiaq jugak, awat tak boleh akses blog sud@is?

malware tu apa...citer sikit pada IM yang buta virus ni..

S..U..D..@..I..S said...

@tehr - WP xjadi kot..
harap2 x jadi kat blog org lain..
seram fobia...

S..U..D..@..I..S said...

@toyolkiut - terkejut baruk tiba2 ada warning..

@a loqman - tq.. sujud syukur dah

@ghost writer - belum mari lg mood hih.....

@Insan Marhaen - sama juga IM kelabu IT, tu yg kelam kabut minta tolong kawan2...
malware tu virus masuk melalui link,backlink atau freebacklink..lebih kurang camtu lah IM

a loqman said...

syukur alhamdulillah dah ok