May 12, 2012

Selamat Hari Jururawat/Misi

Bulan Mei banyak sambutan hari-hari untuk dikenang bermula dengan

1  Mei sambutan Hari Buruh dan hari ni 12 Mei Hari Jururawat, (tema-Closing The Gap: From Evidence To Action). Nak ucapkan pada cik2 dan puan2 jururawat semua, selamat bertugas dan  terimakasih banyak atas layanan dan jasa baik anda yang tak ternilai dan sabar dengan kerenah pesakit. 

Senyuman dan sentuhan misi tu melegakan sebahagian sakit dan derita pesakit..ceewahh. Teruskan khidmat anda dengan lebarkan senyuman hulurkan bantuan insyaallah banyak ganjaran nanti.

Maaf sebut disini, ada juga misi yang garang (aku dah kena..hehe) dan tak berapa mesra dengan pesakit, (mungkin masaalah dirumah kot) abaikan. Tapi jasa bakti anda sangat dihargai....

Nak tahu asal usul hari jururawat baca di billyinfo.blogspot.com


Kisah Seorang jururawat Memeluk Islam bila mendengar penjelasan 'Hak Ibu bapa Dalam Islam'- menarik di http://zaadut-taqwa.blogspot.com



Kita hantarkan banyak2 ucapan pada mereka2 yang berjasa dalam hidup kita. 




sumber;-sodahead.com



11 comments:

Atiqah Wadiah said...

happy misi day to all misi n misa :)

Ryu on ahsfantasy24.com said...

Teringat nurse kat cameron masa
saya excident hari tu, sangat baik..
Selamat hari jururawat!

S..U..D..@..I..S said...

Atiqah Wadiah
tq sudi singgah ..singgah lagi.

S..U..D..@..I..S said...

Ryu on ahsfantasy24
betul la kata pepatah 'budi yang baik dikenang juga'.....

tehr said...

Dah lama juga tak berurusan dengan jururawat
Tahniah dan terima kasih kepada mereka semua

Kunang-Kunang said...

Salam Sudais,

Saya pun nak tumpang ucap selamat hari jururawat kepada semua jururawat.

Sekarang ni dah ada jururawat lelaki. Satu perkembangan yang bagus.

insan_marhaen said...

Bulan Mei juga Hari Lahir IM...

S..U..D..@..I..S said...

tehr
jasa mereka dikenang
budi baik mereka dihargai

S..U..D..@..I..S said...

Kunang-Kunang
Walaikumussalam
ringan sikit jururawat wanita....

S..U..D..@..I..S said...

insan_marhaen
selamt hr lahir IM
bersamaan hari ibu dan guru juga...

CIK TOM said...

br tau 12hb ari misi...