Feb 25, 2014

kangkung kangkung lagi

Kangkung naik ka turun ka....tak kira

14 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Sudais

kangkung masak belacan sedap juga

suka suka said...

banyaknya kangkung tu..alhamdulillah

BUNDA said...

Kalau makan yong tau foo takder kang kung tak sah...

Awin said...

belum berjaya tanam kangkung dengan jayanya

Awin said...

benih beli kat mana ye

nadia rashid said...

Mak aih...byk betul dan gemuk2...sy smlm pun berkangkung juga :D

Hanis Azla said...

As-salam Sud@is..

Geramnya tengok pokok kangkung tu.. petik2 masak goreng belacan bestnya..

Pedasdanmanis said...

haha.. naik ka tutrun ka.. kangkung mudah dah sedap.. Subur nampak..

babYpose said...

Teringat sotong kangkung, sedap.

sud@is said...

Atuk
Waalaikumussalam
kat kedai masakan Thai memang famous kangkung goreng belacan ni..

Suka suka
Alhamdulillah.rezeki buat baik kat tanah..

BUNDA
Yong tau foo dan kangkung memang tak boleh dipisahkan..rasa tak kena kalu xda kangkung..

Awin
Cobalah sehingga berjaya sbb kangkung tak cerewet menjaganya...selmat mencoba..
Benih ni sy beli kat pasaraya Billion..
dekat blogger tanamsendiri pun boleh dapat

nadia rashid
Jom berkangkung kita, hari ni pun nmpaknya kangkung lagiii

Hanis Azla
Walaikumussalam
Selain buat ulam masak goreng belacan lajawabnya...

Pedasdanmanis
Alhamdulillah
selepas pulih dari serangan bena putih hari tu....

babYpose
Ok beli sotong saya kasi kangkung free...

Kakzakie said...

Kangkung dah jari sayuran glamer sekarang so dah jadi mahal. Untunglah ada tanam sendiri:)

TukangKebun said...

Wah boleh jual ni banyaknya.

missShila Nget said...

seronoknya..
boleh makan kangkung tiap2 hari..

hehehe

@na said...

tahniah2 sud@is....semua sayur subur2..kangkong ni mmg best masak apa pun sedap...buat jus pun ok