Feb 12, 2014

Sekor Nakal dan Sekor blur....






 
Cha (hitam putih) sangat nakal, Toy (adeq) blur.....

10 comments:

Pedasdanmanis said...

Kucing pun ader sikap istimewa juga yep.. kalau boleh nampak riak muka kucing ni lagi lah terserlah caracter die.. cumenye kucing kalo marah ker..gembire ker gitu je muka nye..

Lynna Ghani said...

Cantik.....suka warna depaa.....saya pon ada bela sekor baby kitten warna coklat nak oren ala2 puss n boot tu....nama Lola.....belom cukop sebulan pon bela....mmg syoq sgt lyn karenah dia...rasa terhibur jgk la....;)

ummiross said...

hihi..dua2 comel.

Awin said...

my kids pun ada cat sharing with neighbour. cat sudais ni cantik bulunya

sud@is said...

Pedasmanis
Kucing punya suara, perangai watak bebeza,.
Andaikan depa bole tnjuk perasaan marah senyum sedih cemana agaknya..takot jadinya

Lynna
Anak2 kucing yg 2 3 bulan seronok layan..tak telayan

Ummiross
Comel waktu baby jaa..bila dh besar geram pun ada

Awin
Yg putih tu bulu pnjang tak rajin menjilat bersihkn bulu, tak macan toy bulu pendek tp bersih

toyolkiut said...

kita suka kucing jg..

ctpayong said...

rukun damai budak berdua ni...

TukangKebun said...

Wah best ni peluk-peluk.

sud@is said...

Toyolkiut
Kita serupa..

Ctpayong
Ada masa berantakan juga tp saling memerlukan..

Tukang kebun
Asal dulu semasa berempat beradik tak ngam dua ni..

nadia rashid said...

Balance sorg nakal..sorg blur...kalau dua2 nakal atau dua2 blur x best gak..takde variasi hihihi